8848 Altitude Mimmi 18 W pant

De 8848 Altitude Mimmi 18 W pant is een stijlvolle zwarte pant voor dames. De pant is gemaakt met de beste materialen en is zorgvuldig ontworpen om comfort en prestaties te bieden. Het is een onmisbaar item in uw kledingkast, perfect om te dragen voor een avontuur, een dagje vrij of gewoon om er stijlvol uit te zien. Met de 8848 Altitude Mimmi 18 W pant zult u zich zelfverzekerd voelen, zowel in de stad als de bergen.
Voorraad per winkel
Mimmi Pant is een comfortabele skibroek in stretchy softshell met een mooie vrouwelijke pasvorm, zonder slank te zijn. Het durAtec® Super Stretch materiaal zorgt voor fantastische bewegingsvrijheid en heeft zachte fleece aan de binnenkant voor extra comfort. Het is waterafstotend en ademend om je droog en fris te houden tijdens het skiën of andere winterse activiteiten. Voor een veilige en stijlvolle pasvorm aan de laars zijn er ritsen aan de achterkant en soepele sneeuwvangers in de broekspijpen. De twee heupzakken hebben ritsen in de beste kwaliteit van YKK® en een zachte voering die bevroren handen kan verwarmen. De stijlvolle stretchriem met een mooie, luxe metalen gesp wordt meegeleverd. Wil je een veelzijdige skibroek in een tijdloos stijlvol design, het comfort van het softshell materiaal en een strakke pasvorm zonder te slank te zijn, dan is Mimmi Pant een perfecte keuze.
EAN code
2013003210268
Artikelnummer leverancier
6262
Merk
8848 ALTITUDE
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
45141
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.