8848 Altitude GTS jacket

Voorraad per winkel

Introductie

De 8848 Altitude GTS jas is de perfecte keuze voor koud weer. Hij biedt uitstekende warmte en een stijlvolle look. De jas heeft een marineblauwe kleur en is gemaakt van een duurzame stof met een waterafstotende finish. De jas heeft een slim fit-design en een verstelbaar capuchon voor extra bescherming tegen de elementen.

Voordelen

De 8848 Altitude GTS jas is ontworpen met warmte en duurzaamheid in gedachten. De jas is gemaakt van een stevige stof met een waterafstotende finish, dus je bent altijd goed beschermd tegen regen en wind. De jas biedt ook extra comfort met een slim fit-design dat je bewegingsvrijheid geeft. De verstelbare capuchon en elastische manchetten geven je extra bescherming tegen de elementen.

Belangrijke Kenmerken

  • Slim fit-design voor extra comfort.
  • Verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen.
  • Elastische manchetten voor extra warmte.
  • Gemaakt van duurzame stof met waterafstotende finish.
  • Geschikt voor heren.

Samenvatting

De 8848 Altitude GTS jas is de perfecte keuze voor koude dagen. De jas is gemaakt van een duurzame stof met een waterafstotende finish en heeft een slim fit-design dat je bewegingsvrijheid geeft. De jas heeft een verstelbare capuchon en elastische manchetten voor extra warmte en bescherming tegen de elementen. De jas is geschikt voor heren.

EAN code
2013002738350
Artikelnummer leverancier
7297
Merk
8848 ALTITUDE
Kleur
marineblauw
Artikel Structuurcode
45022
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.