Dinsdag tot en met zaterdag open!
Topmerken bij Snow & Co
 • Erkend Wintersport Specialist
 • uitgebreide collectie
 • 1.000 m2 winkelplezier
 • deskundige verkoopmedewerkers
In Roden naast: Intersport
  De Wintersportspecialist van Noord Nederland.

Snow&Co in Roden (naast Groningen) is dit jaar 25 jaar (!) de Wintersportspeciaalzaak van Noord Nederland. Met een winkel van ruim 1500m2 en twee indoor skibanen worden wij niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging. Dit is o.a. te danken aan de kennis van het personeel, het ruime assortiment, de hoge kwaliteit en het vakmanschap in snowboard- en ski-service.

U kunt bij Snow&Co terecht voor Ski`s, Skischoenen, Snowboards, Snowboardschoenen en dames- en heren wintersportkleding. Ook kunt u bij Snow&Co uw ski's en snowboards laten onderhouden en materiaal huren voor uw wintersportvakantie!

Dit seizoen gaat het personeel van Snow&Co naar de bootfit University van Lange waar ze een bootfitting clinic krijgen. Hierdoor zijn ze nog beter in staat om uw skischoenen aan te passen aan uw voet.  

 

Cool news

 • Wat een fantastisch weekend!

  Wat een fantastisch weekend!

  Afgelopen weekend vierden we ons 25 jarig bestaan en wat een fantastisch weekend is het geweest. Enorm veel enthousiaste wintersportliefhebbers hebben ons een bezoekje gebracht en hebben zich laten adviseren in de winkel voor het juiste materiaal op de piste. Daarnaast liep het ook storm bij de skibanen, een goede voorbereiding levert de meeste pret en genieten in de sneeuw. Lees verder
 • Snow&Co bestaat 25 jaar: reden voor een feestje!

  Snow&Co bestaat 25 jaar: reden voor een feestje!

  25 jaar Snow&Co: tijd voor een feestje. En daarom pakken we zaterdag 11 & zondag 12 november extra uit.
  Lees verder

Tips & Tricks

Bekijk alle Tips & Tricks
 
 • 4 redenen waarom je een skihelm zou moeten dragen tijdens de wintersport

  4 redenen waarom je een skihelm zou moeten dragen tijdens de wintersport

  Wintersporters zijn nog altijd in twee groepen verdeeld, althans de Nederlandse wintersporters dan. Je hebt een groep die wel met een skihelm de piste op gaat, en je hebt een groep die (nog) geen helm draagt. In andere landen is er minder sprake van verdeeldheid: de Oostenrijkers, Duitsers en Zwitsers bijvoorbeeld, die dragen al jaren een helm. Toch blijft het voor Nederlanders een onderwerp van discussie, er zijn voorstanders en tegenstanders. En dan heb je ook nog een groep die er eigenlijk nog niet zo goed over na heeft gedacht. In Frankrijk en delen van Oostenrijk is het overigens voor kinderen tot 14 jaar al verplicht om een skihelm te dragen tijdens de wintersport, voor volwassenen niet. Om je een handje te helpen, zetten we voor je op een rij waarom wél een helm moet gaan dragen tijdens de wintersport.
 • Ski's huren of kopen?

  Ski's huren of kopen?

  Het wintersportseizoen staat weer op het punt te beginnen en dat betekend dat we ons weer gaan voorbereiden op de komende wintersportvakantie(s). Een belangrijk punt is daarbij het vinden van de juiste ski’s. Tijdens je winterportvakantie wil je lekkere afdalingen kunnen maken met een paar fijne ski’s onder je skischoenen. Ieder jaar zitten weer veel wintersporters met hetzelfde dilemma: Ski’s kopen of huren? Een daarop volgende vraag is “waar koop of huur je ze dan”? Doe je dat in Nederland of in het wintersportgebied.
   
 • Hoe bepaal je wat de juiste ski voor jou is?

  Hoe bepaal je wat de juiste ski voor jou is?

  Het is niet gemakkelijk om de juiste ski's uit te kiezen. Maar om ten volle te kunnen genieten van je skitrip is het best belangrijk om over het juiste materiaal te beschikken. Daarom geven onze verkoopspecialisten u graag enkele tips!


Bezoek ons op Twitter
 • @snowenco Drukte tijdens Open Dagen van Snow & Co https://t.co/69skodEktt
 • @snowenco Probeer onze Wintersteiger AG onderhoudsmachine dit weekend tegen zeer gereduceerd tarief uit! Alle... https://t.co/SRen73GPBG