Je ski's goed onderhouden is een must!
 • Je ski's goed onderhouden is een must!
 • Afstellen binding, voorkomt schade aan knieën
 • Voorkomen is beter dan repareren
 • 9 december Snow Safety avond bij Snow&Co
Onderhoud & Verhuur
 • Tuning specialist
 • Montana onderhoudsmachine
 • 100% nauwkeurig
 • radiaal tuning
 • vakantieklare verhuurpakketten
In Roden naast: Intersport
  Skiverhuur en ski-onderhoud

Snow&Co beschikt als één van de vier wintersportspecialisten in de Benelux over een Montana onderhoudsmachine. Deze machine beschikt over de modernste computergestuurde tuningsrobot. Het meest bijzondere aan deze machine is dat deze in staat is tot Radiaal Tuning. Dit betekent dat elke ski individueel wordt geprepareerd afhankelijk van de radius van de ski. De machine werkt 100% nauwkeurig, zoals het ontbramen en polijsten van de kanten. De ski’s krijgen optimale grip en zullen makkelijker draaien.
Met de meest moderne machines en gecertificeerde medewerkers brengt Snow&Co uw ski’s en snowboards weer in topconditie.

Cool news

Tips & Tricks

Bekijk alle Tips & Tricks
 
 • Up-to-date met cursus Bootfitting 3.0

  Up-to-date met cursus Bootfitting 3.0

  Onze beide skischoenspecialisten zijn weer helemaal up-to-date getraind om uw skischoen -indien nodig- helemaal passend te maken aan uw voeten. Een stapje verder dan dat al mogelijk was. Bootfitting 3.0. Pijnloos skien is hiermee geen utopie. We kunnen met bootfitting het probleem goed analyseren en tot je juiste toepassing komen. Wij kunnen uw skischoenen al jaren vervormen door het verwarmen van de binnen- en buitenschoen. Voor 80% van onze klanten is dit voldoende, om ook de overige 20% van onze klanten pijnloos te laten skiën zijn onze specialisten naar de Bootfitting University van Lange geweest, waar ze alle ins- en outs hebben geleerd van het echte bootfitten.
   

 • Afstellen skibindingen, een secuur werk

  Afstellen skibindingen, een secuur werk

  Goed afgestelde skibindingen behoeden skiërs voor gescheurde kniebanden en andere letsels. Bindingen die goed afgesteld zijn, laten los bij vallen. Het is een secuur en belangrijk werkje, een verkeerd afgestelde binding kan levenslange schade aan de knieën veroorzaken.
  Daarom stellen we bij Snow&Co de ski’s af met onze afstelmachine. We nemen hierbij uw gewicht, leeftijd. Lengte, schoenmaat en ski ervaring en de computer rekent daarbij een afstelgetal uit. Wij stellen op de machine uw ski’s af en als we klaar zijn printen we dat voor u op de bon. Mocht u onverhoopt een ongeval op de wintersport krijgen, dan kunt u deze bon aan de verzekering  overleggen.
  Wij adviseren eerder gekochte ski’s ook met enige regelmaat opnieuw af te stellen, zodat u verzekerd bent dat uw ski’s uitgaan, wanneer het nodig is.